Shopping: Indkøbskurv subtotal:0,00 DKK
Kontakt: 56 31 10 13

Kan jeg få mine penge retur?


Du kan få alle dine penge retur, hvis varen fremstår i ubrugt stand og du returnerer den til os inden 14 dage efter du har givet os besked om din fortrydelse. Husk du skal give os besked om at du fortryder købet, indenfor 14 dage efter du har modtaget varen. Har du brugt varen, så den ikke længere fremstår som ny, hæfter du for denne værdiforringelse, som vil blive modregnet i returbeløbet.


Kan jeg bytte til en anden vare ?

Ja, selvfølgelig, men du bliver nødt til at lave en ny bestilling i webshoppen på den vare du vil have og i bemærkningsfelt skrive, at du har sendt en vare retur og ønsker den ombyttet til dette. 
Vi har valgt denne løsning, både for at sørge for at varen ikke er udsolgt i mellemtiden, men også for, at du har en faktura der svarer overens til den vare du ender med at have. Dette kan være vigtigt for dig, i fremtiden hvis der eksempelvis er en reklamation på varen. 


Hvor lang ekspeditionstid er der?

Vi ordner returvarer i den rækkefølge de modtages i butikken, men i travle perioder skal du forvente lidt forsinkelse, dog aldrig mere end en uge.


Så er jeg klar - hvordan gør jeg?

 

I din mail med ordrebekræftelsen er der et link til vores returseddel. Udskriv denne og læg den sammen med de varer du returnerer. Pakken sendes til : 


De 4 Årstider

Jernbanegade 65 A

4690 Haslev 

 

Sender du som pakke, send da med "omdeling", da vi ikke afhenter returpakker på posthuset. 

 

Denne side bruger cookies. Ved at fortsætte på denne side accepteres brugen af cookies. Læs mere her.
x