Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra De 4 Årstider. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig og De 4 Årstider. Betingelserne er gældende for forbrugerkøb.

 

Bestilling af varer 

Når du trykker godkend og betal i bestillingsvinduet, er der indgået en bindende aftale med os. Din ordre er først registret hos De 4 Årstider, når du modtager en ordrebekræftelse på mail fra os. Hvis du ikke modtager denne, kan du enten vælge at kontakte os eller gentage din bestilling – Din betaling vil ikke blive trukket dobbelt!

 

Afsendelse af varer 

Levering af varer fra De 4 Årstider anses for sket, når du har fået varen udleveret.

Alle bestillinger sendes med PostNord, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem dig og De 4 Årstider.

Varerne sendes indenfor 1-3 hverdage. I travle perioder kan der forekomme mindre forsinkelser. 

 

Vi tilbyder følgende fragtpriser:

Afhentes i butikken 0,00 DKK

Valgfrit afhentningssted 49,00 DKK

Levering på din adresse 59,00 DKK

Levering på din arbejdsplads før kl. 10:00 99,00 DKK

Ved køb over 999 kr. er der fri fragt. 

Når De 4 Årstider har pakket din bestilling, vil du modtage en mail med forsendelsesnr. så du kan følge varens vej til dig.  

    

Udsolgte varer

Skulle en vare, mod forventning ikke være på lager, vil du få besked telefonisk eller pr. mail, så vi sammen kan finde den bedste løsning. 

 
2 års reklamationsret

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på købet.

Du har altid 2 års reklamationsret. Dvs. hvis din vare har fejl eller mangler, skal du rette henvendelse til De 4 Årstider. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, De 4 Årstider har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for De 4 Årstider

Er det ikke muligt at reparere eller ombytte varen, kan du få et afslag i prisen, eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

 

De 4 Årstider

Jernbanegade 65 A

4690 Haslev

 

Reklamation vedr. nitter, perler og andet pynt :
Nitter, perler, pailletter og anden pynt er smukt, men også meget skrøbeligt. Derfor kan De 4 Årstider ikke holdes ansvarlig for tab af dekoration ved slitage og rengøring. Brug altid vaskepose! 

 

Bemærk!

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller til afhentning i postbutik. 

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

14 dages returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på 56311013 eller mail@d4a.dk.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan også vælge at benytte vores returservice, hvor du køber et returlabel og sender pakken retur med GLS. Den finder du på her
RETURLABEL

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.  

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende en eller flere varer retur, selvom de under en ordre. Bemærk at du ikke får leveringsomkostningerne retur hvis du fortryder en del af dit køb. 

 

Varer undtaget fortrydelsesretten  

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, er undtaget fortrydelsesretten.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i originalt emballage.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

De 4 Årstider

Jernbanegade 65 A 

4690 Haslev 

 

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller til afhentning i postbutik.

 

Oplysningspligt 

Aftaler (købsordrer) indgås på dansk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: d4a@mail.dk

 

Pris og betaling 

Hos De 4 Årstider har du mulighed for at betale med visa/dankort, PayPal eller lave en bankoverførsel til vores bank : 5292 - 166031. NB: Bankoverførsel er ikke omfattet af indsigelsesordningen.

Hos De 4 Årstider kan du trygt anvende dit kreditkort. Betalingen håndteres af PBS, baseret på en sikker forbindelse der er sikret med SSL (Secure Sockets Layer), der krypterer alle følsomme oplysninger.

Føler du dig på nogen måder utryg, er du altid velkommen til at kontakte os inden dit køb, hvis du har nogle spørgsmål eller blot vil sikre dig at der findes ”rigtige mennesker” bag skærmen.

Alle priser hos De 4 Årstider på web-adressen www.de4årstider-shop.dk / www.d4a.dk  er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.

Vi trækker altid først pengene efter din vare er afsendt og der kan ikke trækkes et højere beløb end du har godkendt ved betaling !

Køb over kr. 999,00 sendes fragtfrit i Danmark.

Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark"Carry On"(Fly)gældende rater.

 

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

 

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos De 4 Årstider og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for De 4 Årstider har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.d4a.dk er Christina Brandt-Lassen.

Oplysninger afgivet til www.d4a.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos De 4 Årstider har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til De 4 Årstider via e-mail : mail@d4a.dk.

 


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til De 4 Årstider. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, på www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Standardfortrydelsesformular

 

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
De 4 Årstider - www.d4a.dk
Jernbanegade 65 A
4690 Haslev
E-mail: mail@d4a.dk


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________________________________________________________

Bestilt den: ______________________________          Modtaget den:  _______________________________

Forbrugerens navn:

____________________________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:

____________________________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir):

____________________________________________________________________________________

Dato:  __________________________

 

 

 

Er du i tvivl om noget? Så kontakt os på mail@d4a.dk eller på tlf. 56 31 10 13.

 

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser pr. mail indenfor 24 timer i hverdage. I weekender og ferieperioder kan der forventes længere svartid.